El cotxe infractor al costat del vehicle policial amb què va topar
El conductor va ser detingut després de xocar contra un vehicle policial
Manlleu

Drogat, begut, contra direcció... i xoca contra un cotxe policial

L'home té 37 anys i és veí de Manlleu

Actualitzat

Quan els Mossos el van enxampar ho havia fet gairebé tot malament al volant. El conductori circulava per la C-37 a les dues de la matinada quan va veure un control dels Mossos. Els agents també el van veure. Envaïa contínuament el carril contrari a l'alçada de Manlleu.

Després de ser alertat, el conductor es va saltar el control. Va frenar bruscament i va donar la volta al mig de la via per fugir ràpid. Segons la policia, el vehicle va conduir diversos quilòmetres a gran velocitat, saltant-se tots els senyals de trànsit i conduint contradirecció. 

Quan va entrar al terme de Manlleu, va apagar els llums i va continuar circulant. Però la fugida es va interrompre quan va xocar amb un vehicle policial. 

Els fets van tenir lloc el 12 de juliol i els Mossos d'Esquadra de Trànsit el van detenir com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària. Es tracta d'un home de 37 anys, veí de Manlleu, a Osona. 

El conductor va donar positiu en drogues i alcohol amb un resultat de 0,44 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic aquest dijous 14 de juliol.

No se saben les causes de la fugida ni si el detingut té antecedents policials.

Avui, els Mossos d'Esquadra n'han difós la detenció en aquest tuit.          

 

Anar al contingut