Policia patrullant a Westminster, a Londres (Reuters)
Policia patrullant a Westminster, a Londres (Reuters)
Londres

Detingut un jove de 18 anys en relació amb l'atemptat de Londres

El Regne Unit ha elevat el nivell d'alerta terrorista de sever a crític, el màxim, davant del risc d'un atemptat imminent

RedaccióActualitzat

Al Regne Unit, la policia ha anunciat la detenció d'un jove de 18 anys a Dover, al sud-est d'Anglaterra, presumptament relacionat amb l'explosió d'un artefacte, divendres, al metro de Londres, a l'estació de Parsons Green. Els agents afirmen que la detenció és important.

La policia també ha desallotjat diversos habitatges de Sunbury, a tocar de Londres, en una operació relacionada amb l'atemptat.

 

El Regne Unit ha elevat el nivell d'alerta terrorista de sever a crític, el màxim, davant del risc d'un atemptat imminent. Segons les autoritats, el risc d'un atemptat és imminent i l'exèrcit patrullarà pels carrers per reforçar la seguretat.

L'atemptat, reivindicat per Estat Islàmic, va causar 29 ferits, dels quals una vintena continuen hospitalitzats. Els terroristes van utilitzar el que la policia ha qualificat d'artefacte explosiu improvisat, que només hauria explotat parcialment. L'explosiu, de fabricació casolana, era dins d'un cubell amagat en una bossa de supermercat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut