Rubí

Detingut l'home acusat de matar la seva exparella a Rubí

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a Cornellà l'home que havia fugit després de matar la seva exparella a Rubí.

Aquest dissabte, poc abans de les onze del matí, la policia ha estat alertada perquè un home estava disparant trets amb una escopeta de caça al carrer i havia causat danys en diversos vehicles al barri de Gavarra. La Guàrdia Urbana de Cornellà l'ha detingut per aquests fets.

 

 

Després, en veure que hi havia una ordre de detenció contra ell, els Mossos l'han arrestat com a presumpte autor del crim de Rubí, que es considera un nou cas de violència masclista.

Dissabte a la tarda, crits i cops van alertar els veïns

A les quatre de la tarda de dissabte, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que a l'interior d'un pis de Rubí hi podia haver una agressió perquè se sentien forts crits i cops. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, hi van trobar una dona ferida de gravetat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques van atendre la víctima, però no li van poder salvar la vida. La dona, de 66 anys i nacionalitat espanyola, era l'exparella del presumpte agressor.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut