Els fets han passat en aquest domicili de Montornès del Vallès. (Foto: ACN)
Els fets han passat en aquest domicili de Montornès del Vallès. (Foto: ACN)
Montornès del Vallès

Detingut el fill d'un home de 78 anys mort en un presumpte assalt a Montornès

Un intrús entrava de matinada al domicili i emmordassava la víctima, la seva dona i una cuidadora, que ha pogut deslligar-se i avisar la policia. Els Mossos han començat a sospitar que no era un assalt perquè no faltava cap objecte de valor i han detingut el fill de l'home mort com a presumpte sospitós.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el fill d'un home de 78 anys que ha estat trobat mort aquest dimecres a Montornès del Vallès per un presumpte assalt a casa seva.

Segons fonts de l'ajuntament, l'home estava al seu domicili amb la seva dona -també de 78 anys- i una cuidadora. Un assaltant ha entrat a l'habitatge de matinada en el que semblava un robatori. La policia ha rebut la trucada de la cuidadora a primera hora del matí, informant que un intrús havia entrat al domicili i els havia emmordassat.

En no faltar cap objecte de valor, només dos telèfons mòbils, els Mossos han sospitat que no es tractava d'un assalt convencional. La dona presentava diverses contusions i ha estat traslladada a l'Hospital de Granollers. La cuidadora es troba bé.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies de la mort d'aquest ancià amb antecedents de malalties greus.

Anar al contingut