França

Detingut a França un home de 68 anys acusat de 18 assassinats, la majoria d'homosexuals

La policia francesa ha detingut a Mülhausen, al nord-est de França, un home de 68 anys sospitós de ser l'autor de 18 assassinats comesos entre els anys 1980 i 2002. Les víctimes eren principalment homosexuals. Segons fonts judicials, el sospitós presumiblement té un còmplice, ja condemnat per assassinat i que està empresonat a la regió parisenca. El còmplice ha acusat l'home de 68 anys com a autor dels crims i, segons algunes informacions, es tractaria d'un artista transformista. Quatre dels crims es van cometre al departament del Franc Comtat, tres a la regió parisenca i la resta, a Alsàcia.

Actualitzat

Treballava com a "drag queen" i ara se sospita que va cometre els divuit assassinats durant més de 20 anys. La policia l'ha detingut a Mülhausen i s'investigarà si és al darrere d'almenys 18 morts. Les víctimes eren principalment homosexuals i sempre apareixien amb cops al cap i cosits a punyalades.

La policia sospita que Nicolas Panard, de 68 anys, va actuar amb l'ajuda d'un examant que ja compleix pena a la presó a la regió parisenca. De fet, el còmplice és qui hauria acusat l'home de 68 anys com a autor dels crims i, segons algunes informacions, es tractaria d'un artista transformista.

Quatre dels crims es van cometre al departament del Franc Comtat, tres a la regió parisenca i la resta, a Alsàcia.

De moment, tots dos han negat la seva implicació, però la violència d'aquest cas ha commocionat els francesos.

Anar al contingut