Riudecanyes

Descarrila un tren de mercaderies prop de Riudecanyes

S'ha hagut d'interrompre la línia R15 entre Móra la Nova i Reus des d'un quart de quatre de la tarda fins a dos quarts de set

RedaccióActualitzat

Un tren de l'empresa operadora de mercaderies Continental Rail, del grup ACS, ha descarrilat aquest dijous poc després de les tres de la tarda a prop de l'estació de Riudecanyes. El descarrilament ha obligat a tallar la circulació de la línia R15, la que va de Barcelona a Riba-roja d'Ebre. Renfe ha habilitat un servei d'autobusos per portar els passatgers entre Reus i Marçà-Falset.

El descarrilament ha afectat només les rodes d'un vagó, i s'ha pogut arreglar de manera relativament ràpida. Cap a dos quarts de set s'ha deixat lliure la via, i han pogut tornar a circular els trens de la línia de Rodalies R15.

Aquest incident arriba 13 dies després que Adif anunciés la millora de la línia Barcelona-Móra la Nova-Saragossa. Adif va fer aquest anunci després que els últims mesos hi ha hagut dos descarrilaments. Al desembre en va descarrilar un entre Móra la Nova i Ascó, i al gener un altre entre Flix i Móra d'Ebre.

Anar al contingut