Almacelles

Desallotgen un CAP d'Almacelles per una fuga de gasoil d'un camió cisterna

La fuga de gasoil d'un camió cisterna durant les tasques de càrrega del dipòsit de la calefacció d'un centre d'atenció primària d'Almacelles ha obligat a tancar les instal·lacions i a evacuar deu treballadors. La forta olor que desprenia l'abocament del líquid, que ha quedat concentrat entre l'entrada del CAP i la cambra subterrània del dipòsit, ha obligat a evacuar de forma preventiva els deu treballadors que estaven treballant al centre. En el moment dels fets, les 15.30 hores, el centre sanitari ja era tancat al públic, tot i que a la tarda no ha pogut obrir a l'hora prevista, a l'espera que la zona estigui neta i ventilada.

Actualitzat
Un error en una vàlvula de seguretat del camió cisterna que recarregava el gasoil del centre ha causat la fuga del líquid. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues més dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i ha calgut tallar el carrer on es troba el CAP, el carrer de Melcior de Guàrdia.

El CAP ha contractat un servei de neteja externa per eliminar l'abocament.
 
Protecció Civil ha activat la fase d'alerta del pla d'emergències per accident de trànsit de mercaderies perilloses per la fuga d'aquest abocament perillós.
Anar al contingut