Imatge del jove sortint en llibertat amb càrrecs dels jutjats de Lleida (ACN)
El jove, sortint en llibertat amb càrrecs dels jutjats de Lleida (ACN)
Soses

Demanen set anys de presó per al conductor que va atropellar mortalment dos ciclistes a Soses

El conductor va donar un resultat positiu de 0,68 mg/l en la prova d'alcoholèmia feta tres hores després de l'atropellament, una taxa que superava més del doble la permesa

RedaccióActualitzat

ACN Lleida.- La fiscalia demana set anys de presó pel jove de 23 anys detingut per atropellar mortalment el 6 de setembre de 2015 dos ciclistes a Soses (Segrià) i ferir-ne dos més. Concretament sol·licita que se li imposin quatre anys de presó per un delicte contra la seguretat del trànsit, dos delictes d'homicidi i dos més de lesions per imprudència greu i tres anys de presó més per un delicte d'omissió de socors, ja que va fugir del lloc dels fets després de l'accident. El ministeri públic també demana una indemnització de 429.618,59 euros per les víctimes i els seus familiars.

El jove, veí d'Aitona, va donar un resultat positiu de 0,68 mg/l en la prova d'alcoholèmia feta tres hores després de l'atropellament, una taxa que superava més del doble la permesa de 0,25 mg/l i considerada delicte penal en superar els 60 mg/l. El jutge va ordenar que li fos retirat el passaport i el carnet de conduir. A més, el jove ha de comparèixer al jutjat cada dilluns i no pot sortir de l'estat espanyol. Segons els seu advocat, el jove va declarar que es va adormir al volant i es va mostrar penedit pels fets.L'accident va passar quan el Seat Ibiza que conduïa el detingut va envair el sentit contrari i va atropellar un grup de quatre ciclistes veïns de Seròs, dels quals dos van morir a l'acte.

Anar al contingut