Successió d'imatges del moment de l'agressió a la Diagonal de Barcelona
Successió d'imatges del moment de l'agressió a la Diagonal de Barcelona
Barcelona

Demanen 3 anys de presó per l'agressió, gravada amb mòbil, a una dona a la Diagonal

L'agressor va fer una puntada per l'esquena a les cames de la noia per fer-la caure i un amic va difondre el vídeo a les xarxes socials

RedaccióActualitzat

La Fiscalia de Barcelona demana tres anys de presó i una indemnització superior als 45.000 euros per al jove que va agredir per l'esquena una noia a la Diagonal de Barcelona el mes de febrer de fa dos anys. El ministeri fiscal demana penes de presó tant per a l'agressor com per a l'amic que va gravar la puntada amb el seu telèfon mòbil i va difondre el vídeo per les xarxes socials.

En les imatges es veu com un home s'acosta a una dona, li fa una puntada i la fa caure a terra. De fons, se sent com els amics riuen mentre ho enregistren. Els Mossos d'Esquadra van demanar la col·laboració ciutadana per trobar els autors de l'agressió.

 

 

Cinc dies després del succés, l'agressor es va entregar a la comissaria de Talavera de la Reina. Abans van esborrar el vídeo de YouTube i van eliminar els seus perfils en totes les xarxes socials.

No era la primera vegada que els dos amics feien una bretolada com aquesta per difondre'n el vídeo a la xarxa.

A conseqüència del cop, la noia va tenir un esquinç, dos hematomes en el genoll i el canell esquerres, i un fort dolor cervical que la va mantenir 75 dies de baixa.

El fiscal imputa als dos joves delictes contra la integritat moral i un altre de lesions, amb un agreujant de traïdoria i discriminació per sexe, en considerar "l'afany d'humiliar i ridiculitzar una dona pel fet de ser-ho". També demana una ordre d'allunyament dels agressors.

A més, el fiscal remarca el mal psicològic que ha patit la víctima arran de l'agressió, perquè "presenta estrès posttraumàtic en relació amb l'agressió patida, amb indicadors com l'augment de la desconfiança en les intencions dels altres, ràbia per la incomprensió de la violència gratuïta i en no sentir-se ajudada".

 

 

Anar al contingut