Un agent de la Guàrdia Civil mostra les dues bosses amb marihuana localitzades en un cotxe que hauria fugit d'un control a l'A-27. Imatge …
Un agent de la Guàrdia Civil mostra les dues bosses amb marihuana localitzades en un cotxe que hauria fugit d'un control a l'A-27. Imatge de l'1 d'abril de 2017. (horitzontal)

Decomissen més de sis quilos de marihuana dins del maleter d'un cotxe a Valls

ACN Valls.-La Guàrdia Civil va decomissar el passat dissabte a la tarda 6,16 quilos de marihuana al maleter d'un cotxe que van fer aturar en un control a l'A-27, al terme municipal de Valls. Els agents van detenir també el conductor del vehicle, a qui imputen presumptes delictes contra la salut pública i conducció temerària, després que a l'adonar-se del control emprengués la fugida efectuant "maniobres evasives que posaven en risc els altres usuaris de la via". Una patrulla de l'institut armat va perseguir el vehicle fins aconseguir que s'aturés. Després d'identificar l'home, en l'escorcoll posterior del vehicle van localitzar la marihuana dins de dos grans bosses de brossa al maleter. Segons la Guàrdia Civil, la substància -que pesava en total 6.156 grams- es trobava envasada i preparada per a la seva venda al major. El detingut va ser posat a disposició del jutjat número 3 de Reus.

Anar al contingut