Montseny

Condemnat a 30 anys de presó un professor de Primària per abusos a sis nenes a Montseny

L'acusat, d'acord amb la sentència, complirà un màxim de 15 anys de presó i, un cop en llibertat, estarà vigilat durant 7 anys més

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a trenta anys de presó el professor d'una escola rural al municipi de Montseny per abusos a sis nenes de menys de deu anys.

El tribunal considera que les declaracions de les nenes han contradit totalment la versió de l'acusat i han provat que, efectivament, van patir abusos del docent. L'acusat, d'acord amb la sentència, complirà un màxim de quinze anys de presó, i, un cop en llibertat, estarà vigilat durant set anys més. El tribunal, però, ha especificat que mentre la sentència no sigui ferma el condemnat, Jordi Alonso Callejo, podrà seguir en llibertat.

En la sentència, el tribunal també ha condemnat el professor a indemnitzar amb 10.000 euros cadascuna de les menors a través dels seus representants legals i l'inhabilita per exercir com a professor durant deu anys més.

El professor va negar els fets, però va reconèixer que havia tingut alumnes a la falda i havia fet jocs de posar la llengua a l'orella als nens. Les víctimes, en canvi, s'han refermat en les seves acusacions en la seva declaració a porta tancada.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut