Lleida

Comença el Senglar Rock 2007 amb els reclams de Sepultura, Els Pets i Muguruza

Les cues a l'entrada, posar-se els braçalets acreditatius o muntar les tendes són alguns dels rituals que es repeteixen aquests dies. Ha començat el Senglar Rock de Lleida, un festival que aquest any celebra deu anys de trajectòria. Fins dissabte passaran pels escenaris muntats al parc municipal de les Basses més de seixanta grups, principalment vinguts dels Països Catalans, però també altres de reconeguts a escala internacional. La mítica banda de heavy Sepultura és un dels plats forts del programa d'aquest any. Al cartell del Senglar Rock també hi destaquen el basc Fermín Muguruza, que torna als escenaris després de tres anys, i els grups catalans Els Pets i Companyia Elèctrica Dharma.

Actualitzat

Els grups de heavy Sepultura i Paradise Lost, l'artista basc Fermín Muguruza, el combo reggae de The Toasters i les bandes catalanes Lax'n'Busto, Els Pets i la Companyia Elèctrica Dharma són els principals caps de cartell del Senglar Rock d'enguany. Un programa que consta de més d'una seixantena de grups i que es completa amb noms com Antonio Orozco, Fishbone, Gertrudis, Obrint Pas, The Pinker Tones i Sidonie, entre d'altres.

El festival Senglar Rock vol convertir-se en pròximes edicions en un mercat de la música, a més de ser un festival, i és per aquest motiu que aquest any incorpora una taula rodona amb programadors i tècnics.

Una altra de les novetats és la creació d'entrades nocturnes amb un cost d'entre 12 i 15 euros pensades especialment per al públic lleidatà.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut