Clay Tucker condueix el DKV Joventut a la victòria a la pista del Granada (78-83)

El DKV Joventut continua a un gran nivell i aquest dissabte ha derrotat el CB Granada per 78-83. L'equip badaloní, de fet, ha anat per davant en el marcador durant pràcticament tot el partit. El Granada ha insistit en els últims minuts, i fins i tot s'ha posat per davant en l'últim quart, però la Penya ha jugat amb el cap fred i al final s'ha endut un treballat triomf, el cinquè en sis jornades disputades. Clay Tucker, amb 26 punts, ha estat el gran artífex de la victòria verd-i-negra i ha acabat com a màxim anotador del partit.

Clay Tucker ha liderat el DKV Joventut a la seva cinquena victòria de la temporada en sis jornades. El nou capità de la Penya ha estat fonamental i amb 26 punts s'ha convertit en el gran artífex del triomf verd-i-negre a la pista del CB Granada per 78-83. Ha estat un partit molt igualat i amb constants alternatives en el marcador.

No ha començat bé l'equip de Sito Alonso, que en els primers minuts ha encaixat un parcial en contra de 14-7. Però els verd-i-negres s'han afermat en defensa i Tucker ha començat a foradar la cistella local amb un espectacular 4 de 4 en triples. Al descans, l'equip badaloní guanyava per vuit punts de diferència (39-47), però en l'inici del tercer quart s'ha tornat a adormir i el Granada ho ha tornat a aprofitar per escurçar diferències.

Hunter, que ha acabat amb 25 punts, ha mantingut el duel de canoners amb Tucker i també ha permès al seu equip mantenir-se amb vida fins al final. En l'últim quart, el Granada s'ha arribat a posar per davant en el marcador (78-77) però, en el tram decisiu, la Penya ha mantingut la calma, ha jugat amb el cap fred i ha acabat sumant una treballada victòria que la manté en la part alta de la classificació.