Barcelona

"Catalunya no té rei": els CDR recorden el 17A al marge dels actes oficials

RedaccióActualitzat

Al final de la Rambla, a tocar del monument a Colom, els CDR han convocat a través de les xarxes una concentració d'homenatge a les víctimes del 17A a la qual hi han anat centenars de persones.

Asseguren que "Catalunya no té rei" i que, per això, el poble català ret homenatge a les víctimes del 17A "amb tots aquells polítics i associacions que siguin del poble per al poble".

 

Alguns dels participants portaven pancartes i d'altres no, perquè, segons han dit, es volien allunyar dels actes oficials i també dels polítics. Els participants han pujat la Rambla en silenci. 

 

Un cop reunits al final de la Rambla, han caminat en silenci cap al mosaic de Miró, i allà han llegit un manifest.

 

Després de la lectura del manifest han continuat la marxa pujant per la Rambla, on s'han trobat amb les persones que donaven suport al monarca i hi ha hagut escridassades i algun moment de tensió. 

La CUP també s'ha desmarcat dels actes oficials per la presència del rei i s'ha sumat a la convocatòria dels CDR. Així ho van anunciar els representants de la formació independentista, que no volen compartir ''ni capçalera ni fotografia'' amb el que consideren ''còmplice'' i un responsable del que va passar fa un any a Barcelona.

 


 

ARXIVAT A:
Atemptats Barcelona CambrilsProcés català
Anar al contingut