La vicepresidenta del Consell del Baix Ebre, Maria Beltran, amb el director del Centre d'Institucions de Caixabank a Catalunya, Joaquim Macià, …
La vicepresidenta del Consell del Baix Ebre, Maria Beltran, amb el director del Centre d'Institucions de Caixabank a Catalunya, Joaquim Macià, després de la signatura del conveni. Imatge del 9 de maig de 2017. (horitzontal)

Caixabank aportarà la meitat del pressupost per al programa tiquet fresc del Consell del Baix Ebre

Actualitzat

ACN Tortosa.-L'entitat financera Caixabank, a través de la seva Obra Social 'La Caixa', aportarà 20.000 euros, la meitat del pressupost total, per al programa tiquet fresc que promou el Consell Comarcal del Baix Ebre d'atenció a les necessitats bàsiques d'alimentació de la població més desafavorida de la comarca. La vicepresidenta de l'ens comarcal i responsable de l'Àrea de Serveis Socials, Maria Beltran, i el director del Centre d'Institucions de Caixabank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest dimarts al matí el conveni que regula aquesta col·laboració, que arriba al seu quart any. Segons el Consell, el programa tiquet fresc va beneficiar 409 famílies l'any passat facilitant tiquets de compra de productes frescos a persones que es troben al llindar de la pobresa per complementar la seva dieta. L'altra meitat del pressupost va a càrrec del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Anar al contingut