Miami

Beyoncé lidera amb nou nominacions les candidatures als Grammy

La cantant de Houston competirà amb la britànica Adele en les categories de millor gravació, millor cançó de l'any, per "Formation", i millor àlbum, per "Lemonade"

Actualitzat

La cantant Beyoncé ja és la dona amb més candidatures de la història dels premis Grammy, amb 62. L'excantant de Destiny's Child lidera les nominacions d'aquesta edició dels guardons que entrega l'Acadèmia de l'Enregistrament dels Estats Units i aspira a nou estatuetes. La segueixen, amb vuit, Drake, Kanye West i Rihanna.

De les 84 categories que hi ha als premis Grammy, Beyoncé apareix en les tres categories principals: millor gravació, millor cançó de l'any per "Formation" i millor àlbum per "Lemonade". Haurà de competir amb la britànica Adele, nominada també a millor gravació, millor cançó per "Hello" i millor àlbum per "25". A més de les dues artistes, Justin Bieber, Drake i Sturgill Simpson també han estat nominats a millor disc de l'any.

Pel que fa a les nominacions a millor cançó de l'any, "Love yourself", de Justin Bieber, "I took a pill in Ibiza", de Mike Posner, i "7 Years", de Lukas Graham, acompanyen Adele i Beyonce.

David Bowie, mort a principis d'any, aspira a aconseguir quatre premis pòstums per "Blackstar", l'àlbum que va publicar pocs dies abans de morir.

Els Grammy s'entregaran el 12 de febrer en una gala a l'Staples Center de Los Angeles.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut