Roma

Berlusconi: "Ara que estic solter, les dones fan cua"

El president del govern italià, Silvio Berlusconi, ha assegurat que les dones "fan cua" ara que està solter, després d'haver començat els tràmits de divorci de la seva segona dona, l'actriu Veronica Lario. Així ha respost, fent broma, quan se li ha preguntat a qui escrivia, durant la presentació del seu llibre "L'amor guanya sempre l'enveja i l'odi", on recull una selecció dels missatges que va rebre després de l'agressió del desembre passat a Milà. "Doncs escric a totes les meves nòvies. Ara que estic de nou solter, hi ha cua", ha dit.

Actualitzat
Berlusconi ha començat els tràmits de divorci de la seva segona dona, Miriam Raffaella Bartolini, que tothom coneix pel seu nom artístic de Veronica Lario, després que aquesta va anunciar la seva decisió de separar-se en saber que el seu marit havia anat a la localitat de Casoria, al sud d'Itàlia, per assistir al 18è aniversari de la jove Noemi Letizia.

El malestar de l'exactriu va créixer amb les notícies de les festes de seu marit amb prostitutes de luxe a la seva residència romana. Per tot plegat, després de 19 anys de matrimoni amb Berlusconi ha demanat una pensió compensatòria de 3 milions i mig d'euros mensuals.
Anar al contingut