Madrid

Bárcenas denuncia Garzón i l'acusa d'actuar com en l'Alemanya nazi

El tresorer i senador del PP, Luis Bárcenas, un dels dos aforats imputats pel jutge Garzón en l'afer de corrupció, ha denunciat davant el Consell General del Poder Judicial i el fiscal general de l'Estat l'actuació del magistrat de l'Audiència Nacional. Bárcenas ha presentat la denúncia per escrit i ha acusat Baltasar Garzón de fer-s'ho venir bé per afavorir una causa general contra el PP. Aquesta actitud, diu Bárcenas, li recorda els millors temps de Goebbels, el ministre de Propaganda de l'Alemanya nazi.

Actualitzat
L'endemà de saber-se que el jutge Baltasar Garzón havia imputat el senador i tresorer del PP, Luis Bárcenas, aquest aforat ha denunciat l'actuació del magistrat. En escrits enviats tant al Consell com al fiscal, Bárcenas considera que Baltasar Garzón està fent un ús esbiaixat de les institucions de l'Estat i de les funcions jurisdiccionals per tramitar i afavorir una verdadera causa general contra el PP.

Segons Bárcenas, aquesta situació recorda els millors temps de la propaganda goebbeliana, en al·lusió a Goebbels, el ministre de Propaganda de l'Alemanya Nazi, i afegeix que això és intolerable en un estat democràtic i de dret.

El senador demana al Consell General del Poder Judicial la inspecció urgent del jutjat central d'instrucció número 5, que dirigeix Garzón i, a més, que s'obri l'expedient disciplinari que correspongui.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut