Dos participants de la Campus Party, a València, en una imatge d'arxiu. (Font: EFE)
Els participants de la Campus Party disposen de grans amplades de banda. (Font: EFE)
Barcelona

Barcelona i Telefónica negocien que la Campus Party es faci a la ciutat

Barcelona podria rellevar València com a seu de la Campus Party. L'Ajuntament i Telefónica treballen perquè la trobada de cibernautes es faci a la ciutat, després que ha deixat València per culpa de la crisi. El director de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, assegura que hi ha "bastantes possibilitats" que la festa d'internet es faci a la capital catalana i, fins i tot, es podria arribar a fer aquest 2012.

RedaccióActualitzat
Kim Faura ha explicat que les negociacions perquè la Campus Party s'organitzi a Barcelona encara estan obertes i van pel bon camí, tot i que ha admès que "no és fàcil" aconseguir aquest esdeveniment, una de les trobades mundials d'internautes més importants, que fins ara es feia a València

Faura, que ha firmat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ha anunciat que els advocats estan treballant en els últims serrells per la seu de la capitalitat mundial del mòbil, a la qual es vincularia la Campus Party. Segons ha dit, la idea és que l'edifici de Telefónica que hi ha a la plaça de Catalunya destini la meitat de l'espai a la companyia i l'altra meitat a la fundació de la capitalitat mundial.
Anar al contingut