Les noves pistes estaran en funcionament la temporada 2017-2018
Les noves pistes estaran en funcionament la temporada 2017-2018
Vielha

Baqueira-Beret tindrà cinc pistes d'esquí més la temporada que ve

L'ampliació de la zona de la Peülla, a tocar del Parc Nacional d'Aigüestortes, està pendent de l'informe d'impacte ambiental

RedaccióActualitzat

La Comissió d'Urbanisme d'Aran ha aprovat aquest divendres l'ampliació de cinc noves pistes d'esquí alpí a l'estació de Baqueira-Beret. Són cinc nous quilòmetres esquiables que es construiran a la zona de Beret i que estaran en funcionament la temporada 2017-18

La més llarga de les pistes serà d'1,3 quilòmetres i la més curta farà 650 metres. A aquesta zona s'hi traslladarà un remuntador tancat des del 2014.

L'ampliació cap a la zona del Pallars, a la zona de la Peülla, a tocar del Parc Nacional d'Aigüestortes, està pendent de l'informe d'impacte ambiental, segons ha dit el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra.

Pel que fa a la urbanització de la zona de Ruda, a Naut Aran, la Generalitat considera que va quedar tot legalitzat l'any 2015, encara que hi ha sentències judicials en contra. Serra ha dit que els veïns han tornat a acudir a la justícia per aquesta qüestió i que serà aquesta la que ho resolgui.

Anar al contingut