Julian Assange dirigint-se per videoconferència als universitaris
Julian Assange dirigint-se per videoconferència als universitaris
Barcelona

Assange avisa que cal estar preparat per si l'Estat talla la connexió a internet

En una videoconferència a la concentració d'estudiants de la Universitat de Barcelona, el fundador de Wikileaks va afirmar que el procés català és "pacífic i democràtic" i que Rajoy vol que es torni violent

RedaccióActualitzat

Videoconferència de Julian Assange a la concentració d'estudiants de la Universitat de Barcelona. El fundador de Wikileaks va parlar des de l'ambaixada de l'Equador a Londres, on està reclòs des de fa cinc anys. A més de fer costat al referèndum, Assange va avisar que cal estar preparat per si l'Estat talla la connexió a internet. En aquest sentit, va donar consells sobre ciberseguretat i va recomanar diverses aplicacions com Signal, Telegram o Wire, que encripten les comunicacions.

Julian Assange va remarcar que el procés català és cívic, tot i els intents del govern espanyol de fer que es torni violent, ha dit.

"Aquest procés és pacífic i democràtic, i és molt important que continuï sent així. El govern de Rajoy està intentant fer el contrari, que sigui un procés violent, utilitzant la força d'una manera molt agressiva. Detenir persones és una forma de violència."

El fundador de Wikileaks, Julian Assange, ha comparat "el control de les xarxes del govern espanyol cap a la població catalana" amb el de països de l'est i la Xina.

Mentrestant, Wikileaks ha replicat el web per saber on es podrà votar.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut