L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant el Ple sobre l'estat de la ciutat, celebrat el 20 de juny del 2017. (Horitzontal)
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant el Ple sobre l'estat de la ciutat, celebrat el 20 de juny del 2017. (Horitzontal)

Àngel Ros tornaria a guanyar les eleccions municipals al 2019, segons una enquesta

ACN Lleida.-Àngel Ros tornaria a ser el guanyador de les eleccions municipals de 2019 a l'Ajuntament de Lleida, segons ha informat la ràdio local UA-1 aquest dilluns de les dades obtingudes pel baròmetre encarregat a l'empresa Infortècnica. Ros però, tornaria a guanyar per minoria i fins i tot podria perdre un dels 8 regidors que té actualment el PSC. Així, l'enquesta realitzada sobre una mostra de 1.500 trucades indica que les aritmètiques actuals a la Paeria es podrien repetir ja que el PDeCAT, C's i ERC obtindrien entre 4 i 5 regidors, la Crida-CUP repetiria els 2 que té, i el PPC i el Comú se situarien entre 2 i 3 regidors. Amb aquest panorama, Ros podria repetir l'actual pacte de govern amb C's i continuar governant amb la dinàmica establerta els darrers dos anys on ha anat pactant amb les diferents forces segons els acords a que ha pogut arribar.

L'enquesta encarregada per la ràdio UA-1 es va fer entre aquest mes de juny i el passat mes de maig. Actualment la distribució de regidors a la Paeria se situa en 8 pel PSC, 6 pel PDeCAT i Unió, 4 per C's, 3 per ERC-MES, 2 per la Crida-CUP, 2 pel PPC, i 2 pel Comú de Lleida. Un panorama radicalment diferent del passat mandat, quan Ros manava amb una àmplia majoria absoluta de 15 regidors i només hi havia representació de CiU i el PPC al consistori.

Anar al contingut