Carromero, sortint del centre penitenciari de Segòvia. (Foto: EFE)
Carromero, sortint del centre penitenciari de Segòvia. (Foto: EFE)òvia
Segòvia

Ángel Carromero abandona el centre penitenciari de Segòvia després de rebre el tercer grau

Institucions Penitenciàries li ha concedit el tercer grau seguint la recomanació de la junta de tractament del centre penitenciari.

RedaccióActualitzat
El dirigent de les Noves Generacions del PP Ángel Carromero ha abandonat aquest divendres a la tarda la presó de Segòvia, després que Institucions Penitenciàries li hagi concedit el tercer grau seguint la recomanació de la junta de tractament del centre penitenciari.

A Carromero l'esperaven a la sortida de la presó dos amics, amb els quals ha viatjat en cotxe cap al seu domicili de Madrid. "Gràcies per l'atenció" han estat les úniques paraules que ha pronunciat el polític abans d'entrar al cotxe, a la sortida del centre penitenciari, on des del matí hi havia nombrosos mitjans de comunicació esperant que sortís.

El permís de cap de setmana per als presos que tenen el tercer grau no els obliga a tornar al centre penitenciari per dormir fins  dilluns al vespre. De tota manera, Carromero no tornarà al centre de Segòvia i complirà fora de la presó els tres anys i mig de condemna que li queden, perquè a partir d'ara dependrà d'un centre d'inserció social de la Comunitat de Madrid, on continuarà amb la seva feina. De fet, l'Ajuntament de Madrid ja va anunciar que si Carromero obtenia el tercer grau podria continuar exercint com a assessor tècnic a la junta de districte del barri de Moratalaz, on, segons el PSOE, cobra 53.000 euros anuals.

El 22 de juliol passat, Carromero, que té nombrosos antedents per infraccions de trànsit, circulava a una velocitat excessiva per un tram de carretera en obres a Cuba, i va perdre el control del vehicle, que va xocar contra un arbre. En l'accident van morir els opositors cubans Oswaldo Payá i Harold Cepero. Condemnat a quatre anys de presó per la justícia cubana, al desembre el govern espanyol va arribar a un acord perquè pogués acabar de complir la pena a Espanya. Tretze dies després de la seva repatriació, i amb la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, com a principal valedora, Carromero recupera la llibertat.

Anar al contingut