Ángel Carromero arribant a la presó de Segòvia
Ángel Carromero arribant a la presó de Segòvia
Segòvia

La presó de Segòvia proposa el tercer grau penitenciari per a Carromero

Serà aquest divendres quan es prendrà la decisió definitiva, però previsiblement es ratificarà el règim obert i el dirigent de les joventuts del PP podrà anar a dormir a casa els caps de setmana.

RedaccióActualitzat
La Junta de Tractament de la presó de Segòvia ha proposat que el dirigent de les joventuts del PP Ángel Carromero obtingui el tercer grau penitenciari i només hagi de dormir a la presó de dilluns a dijous, segons ha confirmat la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries. Ara bé, serà aquest divendres quan aquest organisme prendrà la decisió definitiva.

L'Ajuntament de Madrid ja va assegurar la setmana passada que mantindria el lloc de treball al dirigent de les joventuts del PP, un oferiment que, finalment, hauria pogut facilitar que Carromero obtingui el tercer grau i pugui dormir a casa els caps de setmana.

Carromero va ser condemnat aquest estiu a Cuba a quatre anys de presó per un delicte d'homicidi imprudent. Estava acusat per un accident de trànsit que va provocar la mort de dos opositors del règim cubà, Oswaldo Payá i Harold Cepero. Fa dues setmanes, però, el dirigent de les joventuts populars va ingressar a la presó de Segòvia, després d'un acord entre els governs de Madrid i l'Havana.

Anar al contingut