L'edifici totalment en flames.
Un incendi en un edifici a Stuttgart ha causat almenys set morts.
Stuttgart

Almenys vuit morts en un incendi en un edifici a Stuttgart, Alemanya

Almenys vuit persones han perdut la vida en un incendi que s'ha declarat en un edifici d'habitatges a prop de Stuttgart, al sud d'Alemanya. Set de les víctimes eren infants d'entre 6 mesos i 16 anys i tots eren membres d'una mateixa família de nacionalitat turca. La policia creu que l'incendi l'ha ocasionat una estufa de llenya.

RedaccióActualitzat
Almenys vuit persones han perdut la vida en un incendi que s'ha declarat en un edifici d'habitatges a prop de Stuttgart, al sud d'Alemanya. Set de les víctimes eren infants d'entre 6 mesos i 16 anys i tots eren membres d'una mateixa família de nacionalitat turca. Els Bombers també han rescatat tres persones que s'havien refugiat en un balcó i les han traslladat a l'hospital.
 
Els equips de rescat també han hagut d'atendre una cinquantena de persones entre familiars i amics de les víctimes. A l'edifici, una antiga fàbrica, hi vivien unes deu persones i també hi havia un establiment comercial i una associació cultural turca. 

La polícia descarta que es tracti d'un atac racista ni que estigui provocat i pensa que pot haver estat a causa d'una estufa de llenya defectuosa que hi havia a la primera planta.
Anar al contingut