Mapa del lloc on hi ha hagut l'accident
Mapa del lloc on hi ha hagut l'accident
Chymkent

Almenys 27 persones han mort en l'accident d'un avió militar al Kazakhstan

L'avió militar AN-72 en què viatjaven s'ha estavellat al sud del Kazakhstan, segons ha informat el Comitè Nacional de Seguretat (CSN) d'aquesta república centreasiàtica. Segons la televisió del país, l'avió ha desaparegut cap a las set de la tarde (hora local), quan estava fent la maniobra d'aproximació per a l'aterratge.

RedaccióActualitzat
Almenys 27 persones han mort aquest dimarts en estavellar-se l'avió militar AN-72 en què viatjaven a Chymkent al sud del Kazakhstan, segons ha informat el Comitè Nacional de Seguretat (CSN) d'aquesta república centreasiàtica. A bord de l'avió, hi viatjaven set membres de la tripulació i 20 militars, entre els quals hi havia el director interí del Servei de Guàrdies de Fronteres, el coronel Turganbek Stambekov, segons ha informat el CSN en un comunicat recollit per diverses agències russes.

Segons la televisió del país, l'avió ha desaparegut cap a las set de la tarda (Hora local) quan estava fent la maniobra d'aproximació per a l'aterratge. Las adverses condicions meteorològiques poden haver estat la causa de l'accident.

Els accidents d'aquest tipus son freqüents a las repúbliques de l'ex URSS, la raó és en l'envelliment dels aparells i dels equips que sovint daten de l'època soviètica.



Anar al contingut