Albiol carrega contra els pares i els professors que, segons ell, van fer servir els nens com a escut humà a la vaga d'aquest dimecres (EFE)
Albiol carrega contra els pares i els professors que, segons ell, van fer servir els nens com a escut humà a la vaga d'aquest dimecres (EFE)
Barcelona

Albiol denunciarà "qui va utilitzar nens com a escuts humans a la vaga"

El líder dels populars catalans demanarà a la Fiscalia de Menors que actuï contra l'actuació de determinats pares i professors: "s'ha d'escarmentar aquests irresponsables"

RedaccióActualitzat

El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, ha anunciat que el seu partit denunciarà l'ús de nens petits que, segons ell, hi va haver a les mobilitzacions d'aquest dimecres. Albiol ha assegurat que una part de la societat catalana s'ha trastornat i s'ha fanatitzat fins al punt de fer servir els seus fills de pocs anys com a escuts humans durant la vaga general. Segons el líder del PP Català, aquest fet és inadmissible i ha assegurat que cal escarmentar els pares que ho fan.

 

"Demanarem a la Fiscalia de Menors que actuï enfront aquelles persones, enfront aquells pares, enfront aquells professors que es pugui provar que han utilitzat els seus fills com a escuts humans. S'ha d'escarmentar aquests irresponsables."

 

Xavier García Albiol ha dit que el fet que el sector de l'ensenyament sigui on més es va seguir la vaga ha de fer reflexionar. També ha anunciat que portaran a l'Audiència Nacional totes les persones que van ser identificades a les mobilitzacions i ha indicat que espera que els caigui la sanció més severa i dura possible.

En l'àmbit més polític, el president dels populars catalans ha proposat a Ciutadans i al PSC incorporar punts comuns als seus programes electorals on es comprometin a no donar suport a un govern independentista, a rebutjar un referèndum il·legal o que proposi la independència de Catalunya, i a permetre un govern alternatiu a l'independentisme després del 21D.

Alhora, però, Albiol ha criticat els socialistes catalans per haver incorporat l'exlíder d'Unió Ramon Espadaler com a número 3 de la llista del PSC.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DArticle 155
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut