El triangle conflictiu: Trump, Flynn i Comey (Reuters)
El triangle conflictiu: Trump, Flynn i Comey (Reuters)
Washington

Acusen Trump d'intentar frenar una investigació de l'FBI sobre Rússia

Després d'aquestes noves revelacions de "The New York Times", el Congrés dels Estats Units ha demanat a l'FBI tots els documents que l'exdirector James Comey va elaborar sobre Trump

RedaccióActualitzat

Noves filtracions impliquen Donald Trump. Segons "The New York Times", el president dels Estats Units hauria demanat al director de l'FBI, el destituït James Comey, que deixés córrer una investigació sobre la presumpta conspiració russa. Concretament, una investigació que afectava l'exconseller nacional Michael Flynn, destituït només 24 dies després de ser nomenat, justament per haver mentit sobre unes converses amb l'ambaixador rus.

"The New York Times" informa que el mes de febrer Trump va dir a Comey que Flynn era una bona persona i que tanqués la investigació oberta contra ell. La Casa Blanca de seguida ha negat aquesta revelació periodística. Però congressistes demòcrates, i també republicans, hi veuen un intent d'obstruir investigacions federals.

Justament, el Comitè d'Intel·ligència de la Cambra de Representants dels Estats Units ha demanat formalment a l'FBI tots els documents que l'exdirector James Comey va elaborar sobre les converses mantingudes amb Donald Trump. La petició, signada pel president del comitè, que és del Partit Republicà, inclou resums, notes i gravacions, que s'han d'entregar abans de dimecres que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut