Maria Molins "A la deriva"
Maria Molins "A la deriva"
Dijous, a les 00.00, al 33

"A la deriva", amb Maria Molins i Roger Coma, a "Cinema de mitjanit"

DIJOUS, A LES 00.00, AL 33
Maria Molins interpreta l'Anna, una dona que ha tornat a Catalunya després de passar uns anys a l'Àfrica en una ONG. El film parla del que es coneix com "la malaltia africana", de com el fet d'haver viscut en el continent africà marca les persones i determina la seva vida.

Actualitzat
L'Anna torna de l'Àfrica, on ha treballat dos anys en una ONG, i la contracten com a guarda de seguretat en un exclusiu centre de salut als afores de Barcelona. Com que trenca amb el seu xicot i se'n va de casa, un company de feina li deixa una autocaravana com a habitatge provisional. Passa unes setmanes en un càmping desert, i després s'instal·la a l'aparcament d'una àrea de servei de l'autopista. En una ronda nocturna a la feina coneix un jove, ingressat per ordre judicial, que no camina per causa d'una paràlisi i que es nega a revelar la seva identitat. Ella sentirà una creixent atracció, que es materialitzarà en una relació fosca i de dependència. Però l'Anna no pot treure's l'Àfrica del cap.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:


Direcció i guió: Ventura Pons, basada en la novel·la "Àrea de servei", de Lluís-Anton Baulenas
Producció: Els Films de la Rambla, en producció associada de Televisió de Catalunya, 2009
Intèrprets: Maria Molins (Anna), Roger Coma (Giró), Fernando Guillén (Arcadi), Albert Pérez (Carducci), Anna Azcona (Eufe), Marc Cartes (Àlex), Mercè Pons (Jordina) i Rosa Vila (Dèlia)
Direcció de fotografia: Joan Minguell
Música: Carles Cases
Durada: 97 minuts

Anar al contingut