Barcelona

Un vídeo de la Casa Batlló guanya un festival de pel·lícules turístiques

El film és obra de la productora Nueveojos, que també va ser l'encarregada del "mapping" del drac que es va projectar a la façana da la Casa Batlló

RedaccióActualitzat

"Love Casa Batlló" és el títol del vídeo que ha guanyat el Gran Premi del Festival Internacional de Films Turístics de Riga (Letònia), a més del guardó a millor pel·lícula de turisme cultural.  

El curtmetratge, on es dóna vida a l'obra arquitectònica d'Antoni Gaudí, és obra de la productora Nueveojos, també encarregada del "mapping" del drac que es va projectar ara fa dos anys a la façana de l'edifici per celebrar el desè aniversari de visites culturals a la Casa Batlló.

El vídeo, que ha estat seleccionat d'entre 250 candidats, vol ser un conte oníric en què una jove --l'actriu Maria Huerga-- s'endinsa a l'edifici emblemàtic i a mesura que va caminant descobreix com tota la casa cobra vida gràcies a efectes de realitat augmentada i 3D.

Des de la direcció de la Casa Batlló, han assegurat que el guardó "és un reconeixement a l'esforç i dedicació de tots els que han format part del projecte; un premi a la creativitat i originalitat i, per descomptat, és un homenatge a la genialitat de Gaudí".

El Festival Internacional de Films Turístics de Riga forma part de la xarxa de festivals audiovisuals turístics CIFFT. La mostra, que se celebra des del 2008, busca estimular el turisme global mitjançant l'audiovisual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut