Kíev

30 civils morts per l'artilleria ucraïnesa, segons els pro russos

Segons ha denunciat el cap de les milícies separatistes pro russes, Ígor Strelkov, els civils han mort a causa del foc de l'artilleria ucraïnesa en un suburbi de Donetsk, la capital de la regió homònima a l'est d'Ucraïna

RedaccióActualitzat

Al menys trenta civils han mort a causa del foc de l'artilleria ucraïnesa en un suburbi de Donetsk, la capital de la regió homònima a l'Est d'Ucraïna, segons ha denunciat el cap de les milícies separatistes pro russes, Ígor Strelkov:


"Tenim Coneixement de trenta morts. Però encara no s'ha tret tota la runa, de manera que (les víctimes) poden ser més. Els llocs de les milícies no han patit danys ni hi ha hagut baixes entre els milicians".


Segons el els separatistes, les forces governamentals han castigar aquesta matinada amb foc d'artilleria i coets la localitat de Marinka, un dels suburbis de Donetsk, ciutat de gairebé un milió d'habitants.

Això ha passat després que Petro Poroixenko va declarar que faria pagar els atacs que han sofert les forces ucraïneses. Aquests són els resultats dels intercanvis bèl·lics que marquen una forta escalada en el conflicte que ja fa tres mesos que dura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut