Cesc Gay: "'Sentimental' és un regal enverinat, sembla una comèdia, però a dins hi ha un combat en un matrimoni"

"Sentimental", la nova pel·lícula de Cesc Gay, amb participació de TV3, s'estrena als cinemes

"Sentimental", la nova comèdia de Cesc Gay, arriba als cinemes. Protagonitzada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan, és una participació de TV3. L'estrena a Catalunya es farà quan acabin les noves restriccions per combatre la Covid que afecten també les sales de cinema.

Fa 5 anys, Cesc Gay ("Truman", "Una pistola a cada mà", "Jet lag", "V.O.S.") va debutar al teatre amb "Els veïns de dalt", una comèdia hilarant, que es va estrenar a Barcelona el 2015 i que, des de llavors, continua conquerint els escenaris internacionals. L'obra s'ha vist a l'Argentina, Xile, Portugal, Colòmbia i Mèxic.

 

 

Divendres 30 d'octubre, el director barceloní en va estrena l'adaptació cinematogràfica. Es diu "Sentimental", compta amb la participació de TV3 i quatre contrastats actors de comèdia: Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan i l'argentina Griselda Siciliani.

Els quatre protagonistes de "Sentimental"

La trama gira al voltant d'en Julio i l'Anna, una parella que fa més de quinze anys que són casats. Un matrimoni que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l'essència de la seva relació. Aquesta nit, l'Anna ha convidat els seus veïns Salva i Laura a sopar, una parella més jove que ells i que, des del primer dia, els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Tot i que els seus "sorolls" nocturns s'han convertit en un malestar per al Julio i l'Anna... o potser en un estímul. Durant aquest sopar, els veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb una proposta inusual i sorprenent. Tots quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

Javier Cámara i Griselda Siciliani, en una escena del film

"Sentimental" es va poder veure, amb una bona acollida per part del públic, en la 68a edició del Festival de Sant Sebastià, el setembre passat. Cesc Gay ha dirigit, entre d'altres, "Truman", pel·lícula amb la participació de TV3 que ha estat multipremiada en festivals arreu del món, amb 5 premis Goya i 6 Gaudí, com a principi d'una llarga llista de guardons.

La pel·lícula és una coproducció d'Imposible Films amb Sentimentalfilm AIE, i amb la participació de TV3, TVE i Movistar+.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut