Terra Alta

Bot

Associació de Dones La Donzella de Bot

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Via Verda de la Terra Alta

L'entitat informa: Se surt de la plaça del poble i caminem una horeta per la Via Verda. En tornar ens reunim al Club Esportiu i esmorzem.

Caseres

Ajuntament de Caseres

Caseres solidari

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: L’Associació Poemes al vent de les Terres de l’Ebre, ens ofereix un recital de poesia acompanyat de piano. Després es farà un bingo, els beneficis aniran destinats a "La Marató" de TV3. Preu de l’entrada 2€ (donatiu a la Marató)

Corbera d'Ebre

Consell Regulador Denominació d'Origen Terra Alta

Macro-brindis amb vi DO Terra Alta per La Marató

Data:
Lloc:
Església del Poble Vell de Corbera d'Ebre

L'entitat informa: Des del Consell Regulador de la DO Terra Alta estem preparant un macro-brindis dels nostres vins per recaptar fons per a La Marató de TV3. Convençuts que, amb la col·laboració de tots els agents i entitats de la comarca, podem aconseguir aplegar molts centenars de persones.

Gandesa

Institut Terra Alta

Treballs manuals, música i esmorzars solidaris

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Institut Terra Alta

L'entitat informa: A l'hora d'esbarjo els alumnes de 2n d'ESO organitzaran un esmorzar amb cocs i pastes casolanes. Les vendran a un preu simbòlic a tota la comunitat educativa.

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Església de Corbera d'Ebre

L'entitat informa: El cor de l'Institut Terra Alta cantarà per La Marató.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Institut Terra Alta

L'entitat informa: Els alumnes de 1r d'ESO a l'hora de visual i plàstica realitzaran treballs manuals, que vendran per les diferents poblacions de la comarca.

Horta de Sant Joan

Col·lectiu de Dones Bàrbara

Sopar-espectacle

Data:
Hora:
19:30
Lloc:
Casal municipal

L'entitat informa: Sopar-espectacle. L'espectacle serà "Una volta musical pel món". Un bon grup de gent del poble fan possible l'espectacle, preparant les actuacions i les dones del Col·lectiu organitzem el sopar.

Anar al contingut