Montsià

Alcanar

Federació Catalana de Vela

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Naveguem per La Marató de TV3. El pròxim 18 de desembre apropat a l'Escola de Vela del teu municipi i participa en la Navegada solidària, en tenim 70 al llarg del litoral català. T'esperem amb els teus amics, família, germans, estarà tot el material preparat. Més info: escola.vela.cat

Amposta

Ceip Miquel Granell

Esmorzar solidari

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: 1 .Sensibilització de la malaltia per part de cada tutoria. 2.Esmorzar solidari a l'hora del pati de pa amb xocolata.Cada família fa un donatiu voluntari per a La Marató. 3.Audició del disc de La Marató. 4.Fotos de l'alumnat i professorat gaudint de l'esmorzar.

Escola Soriano Montagut

Junts per La Marató

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Plaça del mercat

L'entitat informa: Caminada amb acompanyament musical de tota la comunitat educativa de l'escola Soriano-Montagut, uniformats i amb casc, fins a la plaça del Mercat; on llegirem un manifest, es faran uns parlaments i es ballarà una coreografia.

Llar d'Infants Municipal La Sequieta

Ens ajudes a ajudar? A tu també et pot tocar

Data:
Hora:
08:00
Lloc:
A l'entrada de la llar d'infants.

L'entitat informa: No podem trobar solucions a tots els problemes però ens hem proposat regalar la nostra generositat en forma de panera amb aliments elaborats per educadores i altres productes vinguts del rebost de casa; la farem ben grossa perquè,si la generositat es pogués mesurar,seria de la mida d'una abraçada.

Los dimarts al llar i El grup de dansa Paracota i Grup Instrumental Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador

Jotes de l'Ebre per La Marató

Data:
Hora:
11:15
Lloc:
Plaça del Mercat

L'entitat informa: Ballada de jotes de l'Ebre i cançó improvisada.

Prog. Formació i Inserció Pla Transició Treball Amposta

Fem Nadal per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Plaça de l'Ajuntament i carrer Major

L'entitat informa: L'alumnat del Programa de Formació i Inserció, Pla de transició al treball d'Amposta organitzaran un punt de venda al Mercat de Santa Llúcia d'Amposta, per tal de recaptar fons per la Marató, mitjançant la venda de productes artesanals nadalencs elaborats per ells mateixos.

La Sénia

Escola Jaume I

Ballem per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
La Plaça Major

L'entitat informa: Tots els alumne i tots els mestres anem vestits iguals. Donem una volta pel poble amb la música de La Marató al davant.Totes les famílies estan convidades a la Plaça Major. Allí fem diferents parlaments i ballem una coreografia que ja ha estat assajada per tots.

Sant Carles de la Ràpita

Institut Els Alfacs

Esmorzars solidaris

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'institut

L'entitat informa: Els alumnes de 2n d'ESO elaboren a casa pizzes, pa de pessic, magdalenes, etc i ho venen a la resta de companys al preu d'1 €.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'institut

L'entitat informa: Els alumnes de 3r d'ESO elaboren a casa pizzes, pa de pessic, magdalenes, etc i ho venen a la resta de companys al preu d'1 €.

Ulldecona

Ull de Teatre, Grup Escènic

Musical solidari - El gran llibre màgic

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Teatre Orfeó Montsià

L'entitat informa: La Cia. T-Gràcia presenta a Ulldecona aquest musical, espectacle finalista als premis de musicals Broadway Wold com a millor musical infantil. L´organització, Ull de Teatre,col.labora amb La Marató TV3 d´enguany amb aquesta producció que va fer temporada a Barcelona.

Anar al contingut