Garrotxa

Besalú

Ajuntament de Besalú

Besalú amb La Marató de TV3

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Pavelló Municipal

L'entitat informa: Activitats vàries pendents de concretar.

Data:
Hora:
18:30
Lloc:
Biblioteca Ramon Vidal

L'entitat informa: Conferència s/Ictus i lesions medul·lars traumàtiques.

Centre d'Esplai Sant Vicenç

Quina nadalenca

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavelló Municipal de Besalú

L'entitat informa: Des del Centre d'Esplai Sant Vicenç de Besalú organitzem una Quina on dins els lots que sortegem un d'ells va dedicat a La Marató, ja que, els diners que es recaptin de la venda d'aquest cartró van destinats íntegrament a La Fundació de La Marató.

La Vall de Bianya

La Vall de Bianya per La Marató

Sopa i camina per La Marató

Data:
Hora:
21:30
Lloc:
Urbanització Hostalnou

L'entitat informa: Dissabte dia 10 de desembre a les 20h:30 en el Centre cívic de La Vall de Bianya sopar solidari per La Marató. Es sortejaran varis lots de productes de la Vall.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Urbanització Hostalnou

L'entitat informa: Diumenge dia 11 a les 10h matí caminada per diferents esglésies de la Vall. Finalment hi haurà un magnífic esmorzar.

Les Planes d'Hostoles

Exjugadors i amics del Club de Futbol Les Planes d'Hostoles

Partit de futbol solidari

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Camp municipal del C.F. Les Planes

L'entitat informa: V Partit de futbol solidari organitzat per ex-jugadors i amics del C.F. Les Planes, on la recaptació irà destinada a La Marató de TV3.

Olot

Amics d'Olot de La Marató

Diverses activitats

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Centre de la ciutat

L'entitat informa: Pallassos per a tots el públics. Berenar popular. Concert musical a càrrec del Dj Xumet. ...

Associació de pares d´alumnes del col·legi públic Sant Roc

Playback solidari

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Escola Sant Roc

L'entitat informa: Es realitzarà un playback que hi participa tot el col·lectiu de l'escola alumnes, pares i mares, familiars, professors... A la finalització del playback hi haurà xocolatada per tots els assistents.

Cor Juvenil Gaia d'Olot

Cantant entre volcans a l'hospital d'Olot

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Hospital d'Olot

L'entitat informa: La coral juvenil Gaia farà un concert de 45' pels malalts de l'hospital d'Olot, les seves famílies, els visitants i el personal. Oferirà un seguit de cançons alegres i emotives per celebrar La Marató, recordar la importància de la seva funció i recaptar diners per col·laborar.

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Firal d'Olot

L'entitat informa: La coral juvenil Gaia cantarà durant tot el matí. Fent actuacions de 15 minuts cada 20 minuts durant tres hores. Així captarà l'atenció de la gent que passi pel carrer i podrà recaptar diners per col·laborar amb La Marató.

Esbart Olot

III Tarda solidària

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Casa Cultural d'Andalusia de la Garrotxa

L'entitat informa: Espectacle de música i dansa a càrrec de 10 escoles de dansa de la nostra ciutat, des de lo més tradicional a lo més modern. Venda d'entrades al mateix lloc i dia de l'espectacle.

Escola Pia d'Olot

Cocada per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:30
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: Quan la solidaritat es converteix en una cosa dolça. Els alumnes porten coques cuinades a casa i l’Associació d’Alumnes les ven al llarg de tot el dia al pati del centre. Es realitzen xerrades informatives sobre el tema de La Marató, als alumnes d’ESO i de Formació Professional.

Fundació Privada Cor de Maria d'Olot

III Cursa Solidària Pro Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cor de Maria d'Olot i voltants.

L'entitat informa: El 3 de desembre tindrà lloc la III Cursa Solidària, organitzada pels alumnes de tercer d’ESO del Cor de Maria d’Olot, per tercer any consecutiu. La prova consta de tres categories: la competitiva de 8 km, la categoria participativa d'1,5km per anar amb la família i amics, i la caganius per mainada.

La companyia Pic Pic

Tallers de teatre

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre Cultural els Catòlics

L'entitat informa: Taller de teatre obert a tothom a partir de 12 anys. Un taller de dues hores i mitja on l'objectiu principal és passar-ho bé, aprendre a improvisar i fer ús de la creativitat, tot introduint-nos al món de les arts escèniques, fent jocs teatrals i perdent la vergonya.

Residència Geriàtrica Santa Maria del Tura

Representació teatral - Els Pastorets del Tura

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Casal Marià

L'entitat informa: Pujaran a l'escenari 22 residents i la curiositat de l'any és que la "mare de Déu" té 100 anys! Aquests Pastorets superaran tots els intríngulis i aventures que cal per arribar a adorar el nen, que enguany és el fill d'una infermera del centre, de 6 mesos d'edat!

Sant Feliu de Pallerols

Ajuntament Sant Feliu de Pallerols

Fira Santa Llúcia

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Sant Feliu de Pallerols

L'entitat informa: La Fira de Santa Llúcia és una fira-mercat de productes tradicionals i artesans també de bestiar, de maquinària agrícola i exposició vehicles antics. De les activitats programades, les que van destinades per La Marató són: - Sorteig d'una panera - Botifarrada Popular.

Tortellà

AMPA de Tortellà

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça Mercat

L'entitat informa: Caminada popular i al migdia es rifarà una panera que durant el matí s'haurà anat omplint amb productes que la gent haurà portat de casa seva.

Anar al contingut