Fora Catalunya

Andorra la Vella

Club Rítmica Serradells

Gimnàstica rítmica per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:15
Lloc:
Pavelló esprtiu Serradells

L'entitat informa: Festival de Rítmica amb la participació dels Clubs del Principat d'Andorra i les més petites del Club Rítmica Serradells.

Brussel·les

Casal Català de Brussel·les

Quina i cagatió solidari per La Marató

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Salle Paroisaiale du Divine Saveur

L'entitat informa: Festa de Nadal de Casal amb tres activitats principals: Tió, balls i animació, quina solidària per a La Marató de TV3. Objectius: mantenir tradicions nadalenques catalanes; promoure el sentiment solidari dels participants, i establir sinergies amb altres entitats com La Marató, Lo Rebost...

Encamp

Escola Andorra de Segona ensenyança d'Encamp

Festa d'hivern de l'escola d'Encamp

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola

L'entitat informa: Activitats variades a l'escola (concert del cor de rock, manualitats, experiments) amb dues vessants: obrir l'escola als pares i recollir donatius per La Marató

Roma

Romaquí

Visita guiada a les Termes de Caracalla en català

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Termes de Caracalla

L'entitat informa: Visitarem les segones Termes més grans de Roma i ho farem en català. Romaquí fa 10 anys que explica Roma en català als turistes que visiten Roma i ja en fa 4 que participa en La Marató de TV3. La visita es durà a terme durant el pont de la Immaculada aprofitant que hi ha més afluència de turistes.

Sant Julià de Lòria, Principat d'Andorra

Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria

Ballem amb La Marató

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Auditori Claror del CCCL

L'entitat informa: Actuació de diferents seccions de l'Esbart Laurèdia: Cos de dansa, Juvenils, Antics dansaires, Veterans i Bastoners. L'entitat donarà la recaptació de les entrades en favor de La Marató.

Anar al contingut