Baix Ebre

Aldover

Siskera Teatre

Marató de Teatre

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Antic molí d'oli

L'entitat informa: El 17 i 18 de desembre farem una marató de teatre i alhora un viatge en el temps. De la mà de Siskera, i durant tot el cap de setmana, obrirem les portes d'una antiga casa senyorial de la vil·la i destaparem un molí d'oli de pedra que té més de 100 anys d'antiguitat.

Bítem

Associació de dones Punta Rodona

Desfilada vestits de comunió i núvia antics

Data:
Hora:
21:30
Lloc:
Recinte de festes

L'entitat informa: Vam fer una desfilada de vestits de comunió i núvia de diferents èpoques. Les models van ser xiquetes i noies del nostre poble. En total van desfilar 10 vestits de comunió i 21 de núvia.

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Recinte de festes

L'entitat informa: Eren les festes majors del nostre poble i la nostra entitat va organitzar un bingo solidari.

Portem recaptats:
1665€

Deltebre

Amics de la M. Àngels

Infusions solidàries

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
A la farmàcia

L'entitat informa: Preparar infusions per la gent i els donatius que faran de les infusions serà el que ingresarem a La Marató

Associació de Dones de Deltebre

Borraines solidàries

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Deltebre

L'entitat informa: Durant la Gala contra la fam que es farà el 5/11 tota la recaptació del bar anirà a La Marató.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Deltebre

L'entitat informa: L'11/12 venda de borraines solidàries al local de l'associació.

Associació Local de la Dona de La Cava

Castanyes rostides per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Plaça de L'Esglesia Sant Miquel De La Cava

L'entitat informa: Durant tot el dia L'Associació de Dones de La Cava rostirà castanyes.Tot el recaudat anirà a parar a La Marató per Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Mercat Municipal de La Cava

L'entitat informa: Repartiment de panoli: tots els dijous d'aquest mes farem el tradicional repartiment de panoli.Tot el recaudat anirà íntegre per La Marató.

Portem recaptats:
390.19€

Jesús

Torneig Pàdel per La Marató

II Torneig pàdel per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Instal·lacions Jesussport

L'entitat informa: Torneig de Pàdel per categories on podeu passar un dia genial amb família. Podeu fer les inscripcions trucant al telèfon 616484843 o passant per les instal·lacions de Jesussport, situades a la Ctra. Jesús-Roquetes, 23 de Jesús.

L'Ametlla de Mar

Escola Sant Jordi

Cantada de Nadales en família

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Gimnàs de l'escola Sant Jordi

L'entitat informa: Cada any, l'escola celebra una cantada de nadales a la qual es conviden les famílies. Aquest any hem pensat que seria una bona activitat per col·laborar amb La Marató. Els donatius es recaptaran amb la venda de manualitats fetes pels usuaris del centre ocupacional de la Fundació Mercé Pla.

Federació Catalana de Vela

Data:
Hora:
10:00

L'entitat informa: Naveguem per La Marató de TV3. El pròxim 18 de desembre apropat a l'Escola de Vela del teu municipi i participa en la Navegada solidària, en tenim 70 al llarg del litoral català. T'esperem amb els teus amics, família, germans, estarà tot el material preparat. Més info: escola.vela.cat

L'Ampolla

Ajuntament de l'Ampolla

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Casal Municipal

L'entitat informa: El 15 de novembre es commemora la Segregació de l'Ampolla i, per aquest motiu, l'Ajuntament organitza un sopar i ball popular per a tot el poble, el dissabte més proper, en aquest es reparteix un plat de carn estofada, pel qual tothom que hi va fa un donatiu de 1 € a benefici de La Marató.

Associació Amics del Cavall

Festa i activitats amb cavalls a la platja

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Platja de les Avellanes

L'entitat informa: L'Associació Amics del Cavall, igual que l'any passat volen fer una festa a la platja amb cavalls, curses, jocs, passejades, etc. Es posaran a la venda dolços i begudes típiques de les Terres de l'Ebre. La recaptació serà destinada a La Marató de TV3.

Associació de Dones de l'Ampolla

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Plaça Gonzalez Isla

L'entitat informa: Com els darrers anys l'Associació de Dones de l'Ampolla prepararà un exquisit esmorzar, xocolata amb dolços al preu de 3€ destinats a la Marató de TV3, també rebran la visita del Pare Noel durant aquell matí.

Club Gimnàstica Rítmica

Exhibició de Nadal de Gimnàstica Rítmica

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Municipal de l'Ampolla

L'entitat informa: El grup de nenes de gimnàstica rítmica de l'Ampolla, farà una exhibició molt maca de tot el que han estat aprenent i preparant durant aquest darrer any. Per poder assistir a l'acte, a l'entrada es demanarà la col·laboració econòmica de tots els assistents amb un donatiu per a La Marató TV3.

Penya Barcelonista de l'Ampolla

Bingo solidari per a La Marató de TV3

Data:
Hora:
12:30
Lloc:
Pub Comodoro

L'entitat informa: La penya barcelonista de l'Ampolla, té la seva seu al Pub Comodoro, és allí on grans pantalles els seguidors veuen els partits de futbol del Barça, així mateix el dissabte 17,es farà un bingo solidari, a 2€ el cartó i l'afortunat podrà guanyar la meitat del premi, la resta serà per a La Marató.

Paüls

Les Veus de Paüls

Concert de corals solidari

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Casal Municipal de Paüls

L'entitat informa: Concert solidari de la coral les veus de paüls: cançons nadalenques. Col·labora l'escola municipal de música i el Ceip Sant Roc de Paüls.

Roquetes

Escola Mestre Marcel·lí Domingo i Institut de Roquetes amb la Marató

Per La Marató nassos i somriures de pallassos

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pati de l'escola

L'entitat informa: L'alumnat de l'escola i l'IES de Roquetes faran un lipdup per donar a conèixer la seva participació en La Marató i animar a la gent a col·laborar.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Mercat municipal

L'entitat informa: Caminada per la ciutat de Roquetes acompanyats de pallassos, grallers, nans, gegants,... Xocolatada davant del mercat municipal.

Tortosa

Associació de Dones Barri del Roser de Ferreries

Berenar per a La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Centre Cívic Ferreries

L'entitat informa: - Xerrada informativa a càrrec d'especialistes en lesions medul·lars i cerebrals. - Berenar popular per tal de recaptar fons per La Marató 2016.

Club Natació Tortosa

VII Gimcana Nedant per La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Picina Municipal de Tortosa

L'entitat informa: Gimcana en el medi aquàtic. Curses, coreografies, salvament... Dividim els participants en grups i participen tots els assistents. Donació per participar i sorteig de regals donats per a tal finalitat

Escola Cinta Curto

Calendari escolar

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Escola Cinta Curto

L'entitat informa: Des de la inauguració del centre, el curs 2005-2006, fem un calendari amb les imatges de tot l'alumnat agrupat per nivells. En donem difusió fent constar que els diners recaptats són per a La Marató. L'AMPA de l'escola és l'encarregada de vendre´ls la nit que fem el Concert de Nadal.

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

Caminem i ballem per La Marató

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Parc Teodor González

L'entitat informa: "Caminada per La Marató” sortida del Parc municipal Teodor González fins al pavelló firal situat al costat de la seu del Campus de la URV a les Terres de l’Ebre, actuació d’alumnes d’una escola de ball i del pallasso Moniato.

Anar al contingut