Ripollès

Campdevànol

Grup Excursionista Campdevànol

Pujada de pessebre al cim del Costa Pubilla

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Cim del Costa Pubilla

L'entitat informa: El Grup Excursionista Campdevànol, puja un pessebre, cada any diferent al cim del Costa Pubilla, i aquest ja serà el tercer que ho fem per La Marató de TV3. Els assistents podran dipositar un donatiu en una guardiola posada a tal efecte. Ànims us hi esperem a tots.

Molló

Unió Excursionista de Vic

Data:
Hora:
07:00
Lloc:
Sala polivalent

L'entitat informa: Com cada any, i com ja comença ser tradició, dedicarem l'última sortida col·lectiva de l'any de la Unió excursionista de Vic, per fer una excursió i després un dinar de germanor per acabar amb una sorteig o llumineta de material. Està obert a socis i no socis.Info: www.unioexcursionistavic.org

Ribes de Freser

Associació de Dones de la Vall de Ribes

Gran quinto per La Marató

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló d' esports

L'entitat informa: El quinto per La Marató que fem les dones, ja és un bon referent pel poble de Ribes, dona molt de goig de veure el pavelló de gent i regals, esperem que aquest any sigui igual o millor que altres anys.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Teatre del Casal de Cultura

L'entitat informa: Xerrada col·loqui per explicar a tothom que vingui sobre el tema de La Marató de TV3, la xerrada anirà a càrrec de Núria Gomiz, cap d'infermeres de l'Hospital de Campdevànol.

Escola Mare de Déu de Núria

Festival de Nadal

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Casal de Cultura

L'entitat informa: És un festival organitzat per l'escola amb diverses actuacions dels alumnes i obert als pares .

Teatre d'Emergència

Ribes suma

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Teatre, plaça del mercat i plaça de l'Ajuntament

L'entitat informa: Enguany pensem ampliar i diversificar les activitats durant tot el dia,ocupant diferents espais i emplaçaments de la nostra vila.Una jornada sencera dedicada a La Marató Per tal de garantir-ne l'èxit hi estaran implicades totes les entitats del nostre poble i comptarem amb el suport de l'Ajuntament

Ripoll

Esportiu Ripoll

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Sortida davant la Biblioteca de Ripoll. Vinyes, 1

L'entitat informa: Sortida en bicicleta de caràcter popular i assequible organitzada per l'Esportiu Ripoll. Comptaran amb diferents recorreguts segons el nivell dels participants. Finalitzarà a la Font del Sant amb una Xocolatada amb coca del Ripollès i llangonissa.

Societat de Caçadors i Pescadors "La Rama" de Ripoll

Tirada al plat per La Marató

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Camp de tir Tarradelles (Ripoll)- Sortida 89 C17

L'entitat informa: Tirada general al plat per La Marató. Camp de Tir de Terradelles a Ripoll (Sortida 89 de la C-17). Inscripcions de 9:00 del matí a les 17:00 de la tarda. Tirada de 15 plats vermells. També es farà una tirada conjunta amb reenganxaments.

Portem recaptats:
1375.82€

Solana Complex Esportiu

Campionat de pàdel

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Solana Complex Esportiu

L'entitat informa: Campionat de pàdel masculí i femení.

Sant Joan de Les Abadesses

Agrupació Esportiva del Ripollès

Jornada de cuatriatló ràquet

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Agrupació Esportiva del Ripollès

L'entitat informa: Dedicarem tot el dia a fer un campionat per equips on es practicaran totes les activitats que tenen a veure amb la raqueta (tennis, pàdel, badminton i tennis taula)

Setcases

Ajuntament de Setcases

Cursa d'orientació

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Plaça Verda

L'entitat informa: Cursa d’orientació per l’entorn del poble de Setcases en dues categories: Adults i Familiar. Una bona oportunitat per a conèixer els camins més secrets. Trofeus per als guanyadors i esmorzar per a tots els participants. L'organització tècnica anirà a càrrec del Club Excursionista Mad Team.

Anar al contingut