El Llibre

El llibre de La Marató se suma a la celebració dels 25 anys de La Marató amb una edició especial editada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Ara Llibres a tot color. Enguany, el llibre de La Marató reuneix 9 escriptors amb il·lustracions fetes expressament per a cada un dels relats. També compta amb un relat coral dels 28 presentadors que any rere any han presentat el programa de La Marató, coordinat per Màrius Serra.

Serà, a més, el segon any consecutiu que es podrà accedir al llibre de La Marató en format d'audiollibre gràcies a la col·laboració desinteressada de l'actor i doblador David Espunya. Aquesta opció beneficia tant les persones més grans amb dificultats per llegir com les persones cegues, ja que els permetrà gaudir del llibre en format MP3.

Com cada any, es podrà trobar en suport paper, digital i audiollibre a la Botiga de TV3 i als punts de venda habituals, al preu de 10 euros.
El cap de setmana del 10 i 11 de desembre es podrà adquirir amb el diari "Ara" a tots els quioscos de Catalunya.

Per novè any consecutiu, el llibre de La Marató se suma al projecte solidari de La Marató i ja acumula 80.000 exemplars venuts; tot un èxit editorial en català des dels seus inicis.
 

VÍDEOS RELACIONATS
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut