Amb la participació de TV3

Estrena als cinemes d'"Escape room: la pel·lícula"

L'adaptació cinematogràfica del gran èxit teatral escrit per Joel Joan i Hèctor Claramunt "Escape room" arriba a les sales comercials l'11 de març. Dues parelles amigues queden per anar a un escape room. El que prometia ser una tarda divertida es converteix en una prova que posarà les seves vides en perill.

S'estrena "Escape room: la pel·lícula", a la gran pantalla l'11 de març. El film, que combina elements de thriller i grans dosis d'humor, neix després de quatre temporades d'èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors.

L'adaptació cinematogràfica, també amb el segell de Joel Joan i Hèctor Claramunt, està protagonitzada per Joel Joan ("Porca misèria", "El crac", "Plats bruts") , Paula Vives ("Nit i dia"), Ivan Massagué ("Benvinguts a la família") i Mònica Pérez ("Polònia").

Una de les estances de l'escape room
Una de les estances de l'escape room

El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d'Hèctor Claramunt, és una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins un escape room, una de les opcions d'oci més en voga en l'actualitat. La pel·lícula ens fa reflexionar sobre com actuem els éssers humans davant de situacions límit, el joc de confiança en els rols de parella i l'equilibri entre la veritat i la mentida.

La direcció de fotografia és de Xavi Giménez  i l'equipo de Zero Quatre s'ha encarregat de la direcció d'art. És una producció d'Arriska Films, Focus Audiovisual i Nakatomi Films, i té la participació de Televisió de Catalunya i el suport de l'ICEC.

 

Moment en què els quatre protagonistes entren a l'Escape room
Moment en què els quatre protagonistes entren a l'escape room

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut