El Trevor i la Cori, al Lake Lotawana, Missouri (EUA)
El Trevor i la Cori, al Lake Lotawana, Missouri (EUA)
Qüestionari

Les preguntes de la Ivana al Trevor i la Cori

Si el Trevor i la Cori convidessin la Ivana als Estats Units, on la portarien?

Com és el lloc on vius?
Trevor: Vivim davant d'un petit llac encantador. Hi nadem i hi fem esquí aquàtic a l'estiu i hi juguem a hockey a l'hivern. La vida al llac és genial!
Cori: Vivim davant de Lake Lotawana, Missouri, un petit llac amagat. Per mi, molt bonic. Veiem la posta de sol molts vespres per sobre el llac i alguns matins quan em llevo em trobo un munt d'oques voltant pel jardí!


Si el programa es fes allà, on em portaries?
T: Et faríem venir pel Lotawana Day! Tots els vaixells surten al llac per una festa gegant que dura tot el dia i part de la nit, amb un xou d'esquí aquàtic, una banda de música... hi ha moltes capbussades i molt per veure! És sens dubte una festa genial!
C: A tants llocs!, però probablement a llocs que encara no conec, com per exemple Oregon, Hawaii, Yosemite, Yellowstone, els pantans de Louisiana... i a llocs que conec: Utah és increïble, i sens dubte el Grand Canyon del Colorado.


Per què viatjar?
T: Viatjar és veure l'ànima del món. Amb tant per experimentar, seria molt trist quedar-se a casa tota la vida.
C: T'ajuda a tenir una perspectiva més àmplia de la vida, a entendre com ets de petit i trivial, i com pot ser de bonica la natura. Aquestes experiències són els millors moments de la vida, les nostres vides no tenen sentit sense elles.


Quin indret del món t'agradaria conèixer?
T: El sud-est asiàtic, Austràlia i Nova Zelanda.
C: Austràlia.

Quin ha estat el viatge més especial de la teva vida?
T: La primera vegada que vaig anar a Ruanda, a gravar un vídeo per a l'agència de turisme. Va ser increïble. El xoc cultural va ser inoblidable, i vaig passar molt de temps a la natura envoltat d'animals.
C: Un viatge per carretera per Florida amb el Trevor. De fet, en aquest viatge ens vam prometre, i l'anomenem el nostre promeviatge :)

Quina assignatura pendent tens a la vida?
C: Estic treballant en el meu primer disc. Espero tenir-lo gravat a finals de l'any que ve. Aquest és el meu objectiu :)

Em pots recomanar un llibre, un disc i una pel·li?
T: Recomanaria la pel·lícula "L'arbre de la vida", de Terrence Malick. Sap captar l'existència d'una manera molt poètica. És més aviat una experiència que no pas una història típica, i és la meva favorita.
C: "Cap a rutes salvatges" (pel·li), "Vida, amor i elefants", de Daphne Sheldrick (llibre), i qualsevol disc de l'Alison Krausse.


Per acabar, amb quin record et quedes de la teva "Catalunya Experience"?
T: El meu record preferit va ser el viatge en globus per la Garrotxa. Sempre havia volgut fer-ho, i amb la vostra ajuda, va ser genial!!!
C: Aviam, és difícil, en tinc molts, però triaria potser la Garrotxa, amb el viatge en globus i la casa antiga on ens vam estar, i cada vegada que el Trevor feia bromes a l'equip!

 

 

 

 

Anar al contingut