Anar a la navegació principal
Utilitats

El magatzem dels tuits esborrats

Cada setmana salta alguna notícia relacionada amb ficades de pota de polítics amb els seus tuits; sempre els queda l'opció d'esborrar-los però no poden evitar que en quedi rastre

Cada setmana salta alguna notícia relacionada amb ficades de pota de polítics amb els seus tuits; sempre els queda l'opció d'esborrar-los però no poden evitar que en quedi rastre. Avui els presentem dues webs que es dediquen precisament a això, a recopilar i ordenar les piulades dels polítics que se'n penedeixen del que han dit i ho han esborrat.


Politwoops.cat, creat al maig del 2013, i fet públic a mitjans de desembre pel periodista especialitzat en noves tecnologies Albert Cuesta, i dedicat als polítics catalans; i Digodiego.es, impulsada per la Fundació Ciutadana Civio, i centrada en tots els polítics espanyols, són com a magatzems de pífies, errors o, simplement, repensades.

A més, a través de Politwoops.cat es pot accedir també a les piulades esborrades per polítics d'arreu del món, gràcies a la plataforma holandesa Hack de Overheid, que inclou portals similars a diferents estats.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts