Els articles més llegits a tv3.cat el 2019
El més llegit del 2019

Els 5 articles digitals més llegits a TV3 el 2019

L'audiència de TV3 s'ha interessat per articles de temàtica ben diversa, amb un interès clarament enfocat cap a un ésser aparentment insignificant

Fer un cop d'ull a les dades d'audiència que han generat els articles de TV3 en un any permet constatar com un ésser ben petit pot arribar a ser de gran interès. Els lectors s'han concentrat, en nombre, al voltant d'articles que aprofundeixen en qüestions tan diverses com aquest ésser diminut, les sèries de ficció, el Tsunami Democràtic o els croissants del "Polònia". Aquests són els 5 articles més llegits a TV3 2019:

 

1. Els polls dels cabells s'eliminen amb vinagre?

Encapçala el rànquing, el gran maldecap per a moltes famílies amb nens: els polls dels cabells. Les farmàcies van plenes de productes diversos per eliminar aquest insecte tan petit i tan molest, però l'experiència demostra que lluitar contra els polls no és gens fàcil. L'article més llegit aquest 2019 se centra en l'entrevista que Lídia Heredia va fer al zoòleg Fernando García del Pino, dins el programa "Els Matins". Els polls s'eliminen amb vinagre? Funciona l'essència d'arbre del te? Com s'encomanen? Com prevenir-los? L'article més llegit de l'any donava respostes a totes aquestes preguntes.

 

2. Els 10 croissants de xocolata de "Polònia"

A molta distància de l'article sobre els polls, els lectors s'han interessat per un article sobre un croissant de xocolata. Però no és un croissant de xocolata qualsevol. És el del "Polònia". Hi ha gags que passen sense pena ni glòria, i gags que passen a la història. És el cas del gag del croissant de xocolata. Un gag que va néixer el 2015 amb Antonio Baños, i que s'ha convertit en recurrent, donant lloc a moments memorables amb el jutge Marchena, Artur Mas, Ortega Smith o Anna Gabriel. El segon article més llegit de l'any a TV3 repassa la trajectòria del cambrer més implacable.

 

 

3. Tsunami Democràtic: "Farem accions continuades en el temps i molt clares"

El 14 d'octubre, milers de persones van protestar a l'aeroport del Prat. Protestaven contra la sentència del procés, seguint la crida d'un nou actor força desconegut: Tsunami Democràtic. Pocs dies després, "Planta Baixa" entrevistava un portaveu d'aquest moviment per mirar de respondre les moltes incògnites que giraven al seu voltant. Qui és Tsunami Democràtic? Qui hi ha al darrere? Com s'organitza? D'on surt? Què vol promoure? El tercer article més llegit de l'any es basa en aquesta entrevista.

 

 

4. Els secrets de la nova ficció de TV3: "Les de l'hoquei"

El quart article més llegit de l'any se centra en la sèrie d'èxit de TV3 "Les de l'hoquei". La sèrie narra les peripècies d'un equip juvenil d'hoquei patins femení, i ho fa amb una mirada molt particular: la de les dones. D'on surt la idea? Qui són les creadores de la història? I les intèrprets? On es gravarà? Quins temes tractarà? "Les de l'hoquei" també ha sigut un dels continguts més vistos de l'any per l'audiència digital. L'impacte que ha generat ha fet que se'n gravi una segona temporada.

 

 

5. El final inesperat i tràgic de l'últim capítol de "Com si fos ahir"

La sèrie dels migdies de TV3 va marxar de vacances amb una gran incògnita damunt la taula: morirà l'Andreu? El cinquè article més llegit de l'any repassava en detall aquest últim capítol. Un capítol d'impacte entre l'audiència digital: ha sigut el més vist de la sèrie i també un dels vídeos més vistos de l'any. Els seguidors de "Com si fos ahir" van haver d'esperar tot l'estiu per resoldre alguns dels conflictes que havien quedat en l'aire.

 

 

 

ARXIVAT A:
TV3 més vist 2019Més vist 2019
Anar al contingut