Rànquing dels 5 programes més vistos el 2019
El més vist del 2019

Rànquing dels 5 programes més vistos a la carta el 2019

Els espectadors que ens han mirat aquest 2019 des de les plataformes digitals de la CCMA tenen predileccions indiscutibles: música, humor i ficció

La televisió canvia. També canvia la manera de mirar-la. I qui sap, potser al final haurem d'ampliar la definició del que entenem per televisió. O buscar una paraula que s'acosti més a la realitat dels nostres dies. Perquè la televisió ja no és només la pantalla tradicional. La televisió també és mòbil, és tauleta, és ordinador, és internet. I a diferència de la pantalla tradicional, l'audiència digital pot decidir -al moment i des d'on sigui-, què vol veure, on ho vol veure i quan ho vol veure, independentment de si en aquell precís instant s'està emetent aquell contingut. Això fa que pugui optar entre el ventall de vídeos amplíssim i divers que tenim a les plataformes digitals de la CCMA. Triar entre tanta oferta no sempre és evident i respon a estímuls també amples i diversos. El que sí que és evident és que els espectadors s'han decantat de manera clara per l'humor polític, les sèries de ficció i un cançoner molt particular. Aquest és el top 5 del més vist el 2019:

 

1. MIC - "La cançó del Mic"

Hi ha un nino de llana de color carbassa. Té uns braços ben llargs que fan de bon abraçar, un somriure permanent i molts amics. Té tants amics que els seus vídeos són els que han tingut més reproduccions aquest 2019. En concret, els vídeos del cançoner del Mic ocupen les 6 primeres posicions del més vist de l'any. I encapçalant la llista, la cançó del Mic. Anem a jugar? Farem... mac, mec, mic!

 

2. Les de l'hoquei - "Emma"

Les dones agafen el poder en aquesta sèrie coral, feminista i esportiva que gira al voltant d'un equip juvenil d'hoquei patins femení que lluita per no desaparèixer. Estrenada el 2019, "Les de l'hoquei" registra molt bones dades de reproduccions. El primer capítol va ser el més vist, centrat en l'"Emma", una de les jugadores de l'equip, seguit de prop dels altres capítols de la sèrie. Està previst que el 2020 se n'estreni la segona temporada.

 

3. Polònia - el programa després de la sentència del procés

El programa de sàtira política és un repetidor. De fet, es manté en el rànquing dels més vistos des de fa anys. El capítol de més repercussió aquest 2019 és el que es va emetre el 24 d'octubre, al voltant d'uns fets d'especial intensitat i durada. 10 dies abans, es feia pública la sentència de l'anomenat judici del procés, que ha generat protestes multitudinàries. Basat en l'actualitat política, el programa tenia el repte de fer humor amb material sensible. Franco, la monarquia, els contenidors, els polítics, els periodistes, els manifestants, els jutges o la poli band són alguns dels protagonistes del capítol més vist de l'any. En aquesta ocasió, el capítol també figura en el rànquing dels programes més vistos aquell dia a TV3.

 

4. Benvinguts a la família - "El Manu"

El quart programa més vist durant el 2019 és una altra sèrie de ficció: "Benvinguts a la família". El capítol més vist va ser el primer de la segona i última temporada. I arrencava fort. Quan ens pensàvem que la família tindria per fi una vida tranquil·la, apareix en Manu, l'exmarit de l'Àngela. Portava 10 anys il·localitzable, des que va abandonar els fills. I el seu retorn ve carregat de la seva especialitat: mentir. L'aparició del Manu genera un gran merder que involucrarà tota la família en una nova aventura surrealista.

 

5. Com si fos ahir - capítol 424

Si sumem les reproduccions de tots els capítols emesos aquest 2019, podem dir que la sèrie dels migdies de TV3 és la més vista de l'any a les nostres plataformes digitals. El capítol més vist és l'últim de la segona temporada. Un capítol intens que deixava molts interrogants oberts. "Morirà, l'Andreu?" Els seguidors de la sèrie van conviure tot l'estiu amb aquesta incògnita. Espòiler: tranquils, al final l'Andreu se'n surt.

ARXIVAT A:
TV3 més vist 2019Més vist 2019
Anar al contingut