Nous capítols de l'anime d'Akira Toriyama

Son Goku torna a casa: "Bola de drac" es podrà veure a les plataformes 3Cat i SX3

"Bola de Drac Súper", que s'emetrà per primera vegada en català, s'uneix a "Bola de Drac" i a "Bola de Drac Z", les primeres temporades de la mítica sèrie japonesa

En Son Goku, la Bulma, en Vegeta i en Krilin tornaran a parlar en català a la plataforma 3Cat i al SX3. "Bola de Drac" torna a casa després que 3Cat hagi tancat un preacord per recuperar la mítica sèrie creada per Akira Toriyama. La mítica sèrie japonesa, que té legions de fans a tot el món, es podrà tornar a veure en català després de més de 30 anys de l'emissió del primer capítol a TV3.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)


A la plataforma digital 3Cat i al SX3 s'hi podran veure tres temporades de la saga en català: "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac Súper". D'aquesta manera es recuperen les primeres temporades de la mítica sèrie d'Akira Toriyama, i s'hi incorpora "Bola de Drac Súper" (2015-2018), que s'emetrà per primera vegada en català. En total es podran veure fins a 575 capítols de la sèrie doblats al català.
 

 

Un símbol de l'anime en català

La reemissió d'aquesta triologia coincideix amb el 40è aniversari de l'estrena de la sèrie, més de trenta anys després de l'emissió del primer capítol en català a TV3. "Bola de Drac" va arribar a Catalunya als anys 90 i va aconseguir un gran èxit d'audiència a TV3. La saga, que va ser el primer anime que es va poder veure en llengua catalana, s'ha convertit en un referent d'anime en català per a diverses generacions, i s'ha creat un fenomen al voltant de les aventures de Son Goku.

 

Amb aquesta adquisició, 3Cat reforça l'aposta per una oferta audiovisual àmplia, de qualitat i en català, per mitjà del SX3, la plataforma d'entreteniment i formació de referència adreçada a públic infantil i familiar. "Bola de Drac" es podrà veure tant a la plataforma digital com al canal SX3, que aquesta temporada ha marcat diversos rècords d'audiència, i ha estat líder entre el públic infantil: al maig, gairebé 2 milions de catalans van connectar amb el SX3, segons les últimes dades de Kantar.

 

ARXIVAT A:
TelevisióSX3
Anar al contingut