Les noies del Minerva continuen sent les protagonistes

Què en sabem de la segona temporada de "Les de l'hoquei"?

Les noves trames al voltant de l'equip femení del Club Patí Minerva es podran seguir, cada dilluns, a partir del 30 de març.
Carles Claret
TEMA:
Sèries

La primera temporada de "Les de l'hoquei" va deixar algunes trames obertes que seran resoltes en els nous episodis. I els teleespectadors de TV3 segur que tenen ganes de veure com evolucionen.

De fet, en una conversa amb els fans a través del canal d'Instagram de la sèrie, dues de les creadores, Natàlia Boadas i Laura Azemar, ja van apuntar les ganes que tenien de continuar el projecte. Per això, al guió, havien deixat algunes portes obertes.

 

 

Interrogants

Se sabrà la resolució del judici de l'Anna (Iria del Río), acusada d'haver atacat una jugadora d'hoquei quan jugava a Portugal? La seva advocada (Aida Oset) és la parella del Germán (Marc Clotet), amb qui ha descobert que l'Anna té molt més que una bona amistat.  

 

L'Anna i el Germán en un impuls furtiu apassionat als lavabos del pavelló en l'últim capítol de la primera temporada

 

En l'epíleg de l'últim capítol, també vam poder veure com la Terrats (Nora Navas), nova presidenta del club, vol que la competència a l'equip incrementi de valent. Com afectarà l'equip la inclusió de noves jugadores?


 

Noves trames i noves cares

Aquests i més interrogants que van quedar a l'aire donaran peu a noves trames protagonitzades per la majoria d'actrius i actors de la primera temporada. Però les noves històries també comportaran l'aparició de nous personatges.

En la primera temporada, vam veure com Les Minerves, juntes, són invencibles, però els canvis, la competitivitat i les noves arribades poden fer trontollar-ne l'amistat.

 

Punt i seguit

Així, l'arribada al Minerva de la Janina i d'altres fitxatges de la Terrats per dur el femení a l'elit no posarà les coses fàcils a l'Emma (Dèlia Brufau), la Berta (Natàlia Barrientos), la Laila (Yasmina Drissi), la Lorena (Mireia Oriol), la Flor (Asia Ortega) i la Raquel (Júlia Gibert): ni dins ni fora la pista.

 

A l'esquerra, el Minerva de la primera temporada sense l'Emma. A la dreta, les noves incorporacions amb la Terrats i l'Anna

 

La Berta, puntal de l'equip i neboda de la nova màxima dirigent del Minerva, veurà perillar la capitania i la bona relació amb en Lluc. La Flor, un cop decidida a quedar-se i no retornar a Buenos Aires, lluitarà per ser la millor a la pista abans que la seva carrera com a jugadora tingui un gir inesperat.

 

 

I la "Rachel", víctima dels complexos que ja van apartar-la de la festa per celebrar la continuïtat de l'equip, es distanciarà del grup pensant que ho té tot perdut com a portera.

Mentrestant, l'Emma inicia una carrera musical com a cantant de "trap" i la Lorena, que tenia ganes de volar com el seu pare, el Pela, quan era jove torna a casa del seu viatge abans d'hora per circumstàncies que ningú sap.

 

En total, els capítols de "Les de l'hoquei" han superat el milió de reproduccions a la xarxa, concretament, 1.376.000.

 

Els 13 capítols inicials de "Les de l'hoquei" van tenir un gran impacte en l'audiència més jove. La mitjana entre nois i noies d'entre 13 i 24 anys va ser del 23,6%. Globalment, durant l'emissió de la primera temporada, la sèrie va reunir una mitjana de 289.000 espectadors (11,5% de quota).

Un bon indicador de la incidència entre la franja més jove s'extreu del consum digital dels capítols. Tant en directe com a la carta, la sèrie va registrar una mitjana setmanal de 43.000 usuaris únics i 103.000 reproduccions.

ARXIVAT A:
Sèries

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut