El post de la becària.

Hola! Torno amb aquest post per explicar-vos la meva última etapa! He



Hola!
Torno amb aquest post per explicar-vos la meva última etapa!
He estat a Disseny de Vestuari d'Informatius i d'Esports.
M'ha agradat formar part de l'equip, perquè he vist una manera de treballar i organitzar-se força diferent de la que ja havia conegut.


La Cristina Casas, dissenyadora d'informatius, i la Laia Guarné, dissenyadora d'esports, juntament amb un equip d'estilistes i ajudants, s'ocupen del vestuari dels presentadors dels telenotícies, del Més 3/24, dels programes d'esports, del 3/24, dels reporters, i meteoròlegs.



Justament hi vaig entrar en el moment en què es feia el canvi de temporada d'hivern a primavera/estiu.
Primer es revisa la roba de l'any anterior per veure què cal renovar. Un cop fet això, contacten amb els presentadors que necessiten noves peces per anar junts a buscar-les, o bé fan una tria prèvia i queden per fer les proves.



D'altra banda, ha estat molt interessant veure els protocols que han de seguir a l'hora de triar l'outfit de cadascú.
Les premisses es basen sobretot en colors molt nets, que no coincideixin amb els del croma, (blau o verd) si és que el presentador que vesteixen ha de presentar davant, sense estampats cridaners per no distreure l'atenció de l'audiència i segons la figura de cada presentador.



Entre dimecres i dijous es preparen els conjunts de tots els presentadors de la setmana i del cap de setmana següent.
Cada dia es recullen els conjunts utilitzats i es posen de nous.
Però, encara que tot estigui preparat, sempre hi ha canvis a fer per adaptar els conjunts a les necessitats de l'actualitat, reportatges, rodes de premsa, partits de futbol etc.



Ha estat una experiència molt bona treballar amb aquest gran equip, tots i cadascun d'ells m'ha acollit com una més i m'han fet partícip de la feina.

Gràcies, Cristina Casas, Laia Guarné, Marta Orriols, Jose Sánchez, Alicia Surli i Maribel Salvans!
Sou genials!!!

Ens veiem en el pròxim post! :)





Anar al contingut