Sopa fina de maionesa amb marisc

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 50 g de maionesa

  • 100 g de midó de blat de moro
  • Musclos en escabetx
  • Calamars de llauna
  • Escopinyes de llauna
  • 1 gamba/llagostí sencer amb cap per persona
  • Perles de ratafia
  • Julivert fresc

PREPARACIÓ

  1. Emulsionem amb una batedora 200 ml de suc del líquid de les llaunes amb 50 g de maionesa. Ho reservem.
  2. Pelem la gamba i en conservem el cap. El cos de la gamba el fem a la planxa i el cap el fregim prèviament arrebossat amb 100 g de midó de blat de moro.
  3. Fregim el julivert fresc en oli ben calent, només un segon.
  4. El plat el servirem amb una base de la sopa fina, on posarem un musclo de llauna en escabetx, unes escopinyes de llauna, un calamar de llauna, la gamba a la planxa i, per últim, el cap de gamba fregit posat dret.
  5. L'acabarem amb les perles de ratafia i el julivert fregit.
Anar al contingut