Musclos en escabetx de cítrics

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 kg de musclos
  • 130 ml d'oli OVE
  • 80 ml de vinagre de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
  • 1 taronja 
  • 1 llima 
  • 1 porro
  • Llorer 
  • Pebre  
  • Sal 

PREPARACIÓ

  1. Traiem la barba de 2 kg de musclos. 
  2. Aboquem en una olla 130 ml d'oli OVE. També hi posem la part verda d'un porro i el torrem. 
  3. Tallem 2 grans d'all a brunesa. Traurem el porro torrat i hi afegim els alls, que farem ballar. 
  4. Aboquem a l'olla els 2 kg de musclos amb 1 fulla de llorer, 80 ml de vinagre de vi blanc, pebre i sal. Tapem l'olla i courem els musclos aproximadament 1 minut fins que s'obrin. 
  5. Espremem 1 llimona, 1 taronja i 1 llima. Hi afegim el suc de cítrics a l'olla. Ho remenem i ho coem destapat 1 minut més. Rectifiquem de sal. 
  6. Emplatem els musclos amb el suc. 
Anar al contingut