Rotllets de vedella farcits de llenegues amb salsa de rossinyolics
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Recepta d'Immaculada Pujol Casanovas (Riner, Solsonès)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 8 bistecs de vedella prims
- 400 g de llenegues
- 200 g de rossinyolics
- 100 g de formatge ratllat
- 200 ml de crema de llet
- 100 g de pa ratllat
- 2 grans d'all
- 1 ou
- ¿ copa de conyac
- 3 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de cafè de julivert
- sal
- Per a la picada:
- 100 g d'ametlles
- ¿ l de brou
PREPARACIÓ
1. En primer lloc, netegeu i talleu les llenegues a trossets, i fregiu-les amb all i julivert durant uns 10 minuts.
2. Quan ja són daurades, afegiu-hi una mica de crema de llet i formatge ratllat per
aconseguir una massa consistent i feu-les coure 10 minuts més.
3. Deixeu-ho refredar per poder farcir millor la carn. Estireu la carn damunt una superfície plana, col·loqueu en un costat el farcit i enrotlleu-la.
4. Un cop fets els rotllets, passeu-los per ou i pa ratllat i poseu-los a fregir en una paella amb oli.
5. Quan ja estiguin daurats, aboqueu-hi el conyac i flamegeu-los, i a continuació afegiu-hi la picada que haureu preparat prèviament amb el brou i les ametlles.
6. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure tot uns 15 minuts a foc lent i tapat.
7. Mentrestant, netegeu els rossinyolics i salteu-los en una paella a part durant
5 minuts.
8. Finalment, completeu la salsa amb el saltat de rossinyolics, i el plat ja estarà llest per servir.
2. Quan ja són daurades, afegiu-hi una mica de crema de llet i formatge ratllat per
aconseguir una massa consistent i feu-les coure 10 minuts més.
3. Deixeu-ho refredar per poder farcir millor la carn. Estireu la carn damunt una superfície plana, col·loqueu en un costat el farcit i enrotlleu-la.
4. Un cop fets els rotllets, passeu-los per ou i pa ratllat i poseu-los a fregir en una paella amb oli.
5. Quan ja estiguin daurats, aboqueu-hi el conyac i flamegeu-los, i a continuació afegiu-hi la picada que haureu preparat prèviament amb el brou i les ametlles.
6. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure tot uns 15 minuts a foc lent i tapat.
7. Mentrestant, netegeu els rossinyolics i salteu-los en una paella a part durant
5 minuts.
8. Finalment, completeu la salsa amb el saltat de rossinyolics, i el plat ja estarà llest per servir.